Montegrappa Ayrton Senna (Sold)

Montegrappa Tribute to Ayrton Senna Limited Edition

€ 1750,-

Aangeboden door Private seller

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zo goed als nieuwe exclusieve Montegrappa Tribute to Ayrton Senna (fountain) vulpen, compleet met doos en alle toebehoren, enige minpunt is een klein deukje in de pen (zie foto). Volledig sterling zilveren pen, met unieke clip Formule1 auto, NIB size M, 18crt nib, gelimiteerd tot 1960 wereldwijd.

Limited Editions
Montegrappa Icons Champion Ayrton Senna Zilver Rollerbal slecht 1960 stuks wereldwijd.
Montegrappa brengt hulde aan de Grand Prix legende Ayrton Senna met een prachtige collectie van hoogwaardige schrijfsintstrumenten. Deze pennen maken deel uit van de popluaire Icons serie van Montegrappa. De Montegrappa Icons serie eert internationaal gewaardeerde culturele grootheden die belangrijke prestaties hebben geleverd in hun eigen specialiteit, zoals muziek, films en sport . Eerder uitgebrachte pennen in de ‘Icons’ serie zijn Muhammad Ali, Bruce Lee, Frank Sinatra en Elvis Presley.

Ayrton Senna da Silva (21 maart 1960-1 mei 1994) was een Braziliaanse autocoureur die drie Formule 1 wereldkampioenschappen heeft gewonnen, in 1988, 1990 en 1991. Senna is vaak een van de grootste Formule 1 bestuurders aller tijden bevonden in diverse motorsport polls, en onderhoudt, zelfs 20 jaar na zijn dood, een aantal records; van 1989 tot 2006 hield hij het record voor meeste pole posities.

Senna’s erfenis blijft bestaan dankzij de activiteiten van het Instituto Ayrton Senna, een organisatie die zich inzet om kinderen en jonge Brazilianen een betere toekomst te bieden. Zij doen dit in samenwerking met bedrijven, overheden, gemeenten, scholen en universiteiten. Senna blijft een voorbeeld voor de jeugd van Brazilië, en een inspiratie voor beginennde coureurs over de hele wereld.